Garage

Op zoek naar een auto garage? Heeft uw auto onderhoud nodig, heeft u van de RDW een brief gekregen die aangeeft dat u de APK moet laten uitvoeren? Wilt u een vakantiecheck of wintercheck laten uitvoeren voor de reis die u voor de boeg heeft? Wij zijn u graag van dienst bij ons in de garage. U heeft de keuze uit een aantal verschillende dealers, zodat we u altijd in de nabije omgeving van dienst kunnen zijn. U kunt eenvoudig online de prijs van uw onderhoud berekenen, waarmee we er als garage graag voor zorgen dat u goed weet waar u aan toe bent.

Naar de garage voor onderhoud

Moet de auto naar de garage voor onderhoud of heeft u het idee dat er iets aan de hand is? Wij kunnen dat bij ons in de garage voor u nakijken en u op voorhand aangeven wat de kosten zullen zijn. We hanteren vaste lage prijzen voor de diverse onderhoudselementen. Wilt u bijvoorbeeld de olie laten checken, de schokdempers vervangen of een aircocheck laten uitvoeren? We beschikken bij ons in de garage over de juiste middelen en gereedschappen, wat betekent dat we u er uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

Vakkundige garage

Bovendien werken we bij ons in de auto garage uitsluitend met goed geschoolde monteurs. We hebben passie voor auto’s en weten als geen ander hoe we met de verschillende merken en modellen moeten omgaan. Dankzij onze goede kennis van de diverse auto’s kunnen we u bij ons in de garage vlot van dienst zijn. Banden wisselen, een distributieriem vervangen of een kleine onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat er niet teveel tijd in gaat zitten. Op die manier kunnen we u zeer scherpe tarieven bieden.

Afspraak maken in de garage of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.