Offerte auto onderhoud

Offerte voor het auto onderhoud ontvangen? Wilt u op voorhand weten waar u aan toe bent, bijvoorbeeld wanneer u de auto komt brengen voor klein onderhoud? Wij snappen dat u graag op voorhand op de hoogte wilt zijn. We werken zoveel mogelijk met vaste tarieven, bijvoorbeeld voor het vervangen van de distributieriem, het monteren van nieuwe banden of het uitvoeren van een APK. De offerte voor het auto onderhoud geeft u direct aan met welke kosten u rekening dient te houden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten van het auto onderhoud

Benieuwd naar de kosten van het auto onderhoud en waar die vanaf hangen? In een offerte voor het auto onderhoud geven we u helder aan wat we voor u zullen doen en waar u rekening mee dient te houden qua kosten. Voeren we een kleine onderhoudsbeurt voor u uit? We zorgen er bijvoorbeeld voor dat we de bandenspanning controleren en het bandenprofiel bekijken. Daarnaast kijken we naar de schijfblokdikte, de remslangen en de ruitenwissers. Bij specifiek onderhoud kunnen we u in de offerte voor het auto onderhoud aangeven wat de kosten zullen zijn en welke werkzaamheden we voor u uitvoeren.

Online offerte voor auto onderhoud

U kunt online een offerte voor het auto onderhoud aanvragen, u hoeft daar de deur niet voor uit. U kunt online aangeven wat u graag wilt laten doen in een van onze garages, dankzij de vaste tarieven kunnen we u op voorhand aangeven wat het zal gaan kosten. Uiteraard kunt u ook een specifieke offerte voor het auto onderhoud aanvragen op basis van bepaalde wensen, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Vraag direct een offerte voor het auto onderhoud aan of neem contact met ons op, we horen graag van u.