Onderhoudskosten auto

Benieuwd naar de onderhoudskosten van de auto? De kosten van het onderhoud hangen sterk af van wat er dient te gebeuren. Tijdens een grote onderhoudsbeurt kijken we de auto bijvoorbeeld voor u na op 75 verschillende punten. U kunt zich voorstellen dat daar meer tijd in gaat zitten dan bij een kleine onderhoudsbeurt of een APK. Uiteraard kunnen we op voorhand de onderhoudskosten van de auto schetsen, bijvoorbeeld door de boordcomputer uit te lezen en na te gaan welk onderhoud de auto volgens de voorschriften dient te krijgen.

Kleine of een grote beurt

We kunnen de onderhoudskosten van de auto voor u schetsen, zowel op basis van een kleine als een grote onderhoudsbeurt. Gaat het u om een kleine beurt of een check zodat u de grote rit die u voor de boeg heeft veilig kunt maken? Wilt u het periodieke onderhoud laten uitvoeren en wilt u op voorhand graag weten waar u qua kosten aan dient te denken? We kunnen ons dat goed voorstellen, vandaar dat we de onderhoudskosten van de auto u op voorhand graag aangeven aan de hand van een heldere offerte.

Offerte voor onderhoudskosten auto

U kunt online een offerte aanvragen voor de onderhoudskosten van de auto, wij maken daarvoor gebruik van een handig formulier. Wilt u groot onderhoud aan de auto uit laten voeren, gaat het u om een APK of wellicht het vervangen van een distributieriem? We werken met zoveel mogelijk vaste tarieven, zodat we u op voorhand kunnen aangeven wat de onderhoudskosten van de auto zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden. Komen we tijdens het onderhoud gebreken of andere belangrijke zaken tegen? Dan brengen we u daar direct van op de hoogte. Op die manier weet u altijd wat u van ons kunt verwachten en wat het onderhoud of de reparatie zal kosten.